1. Οι πρωτοπόροι του ραδιοφώνου
Πέρασαν τριάντα εννέα  χρόνια ( ! ) από τότε που ακούστηκε για πρώτη φορά στον αέρα το όνομα ΡΑΔΙΟ Β Ε Ρ O Ν Ι Κ Α . 
Στα μεσαία κύματα, το χειμώνα του 1966, νέοι τότε δοκιμάσαμε τις ικανότητες μας και τις γνώσεις μας στα ηλεκτρονικά όταν κατασκευάσαμε και θέσαμε σε λειτουργία έναν από τους πρώτους πειραματικούς ραδιοσταθμούς στην Αττική.
Από τότε άλλαξαν πολλά οι νεαροί πρωτοπόροι έγιναν επαγγελματίες, ο πειραματικός σταθμός έγινε επαγγελματικός και οι εκπομπές εμπλουτίστηκαν με δημοσιογραφικές ζώνες και πλήρες πρόγραμμα .
Οι ακροατές γρήγορα ανακάλυψαν τα ποιοτικά προγράμματα του σταθμού μας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα φανατικό κοινό που υποστηρίζει την προσπάθεια μας, για σοβαρή και έγκυρη ραδιοφωνική παρουσία. 
Μετά από τόσα χρόνια ενημερώνουμε έγκυρα με αντικειμενικές ειδήσεις και ψυχαγωγούμε τους ακροατές μας με καλό ελληνικό τραγούδι, δίνοντας ταυτόχρονα τα ερεθίσματα εκείνα που μας βοηθούν να πάμε όλοι ένα βήμα μπροστά.

2. Σήμερα
Έχουμε διανύσει μια ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία, η οποία μας δίδαξε πολλά.
Βιώσαμε αυτά τα χρόνια τις χαρές και τις λύπες αυτού του χώρου, αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες της διαδρομής και είμαστε τώρα πιο νέοι, πιο χαρούμενοι και πιο έμπειροι από όσο ποτέ άλλοτε. 
Η πορεία μας έχει σαν βάση το δικό μας πολιτισμό, που σιγά - σιγά μπαίνει στο πλαίσιο της διεθνοποίησης.
Μεταδίδουμε καλό ελληνικό τραγούδι, συμμετέχουμε στα πολιτιστικά δρώμενα αυτού του τόπου και γινόμαστε ένας φορέας ιδεών, συμμετέχουμε στα δρώμενα που θα συμβάλουν στην ανέλιξη της δικής μας κουλτούρας και μας γεμίζουν γνώσεις, εικόνες και μελωδίες που φιλοδοξούμε να είναι σταθμοί στην προσωπική μας ζωή αλλά και ζωή σας.
Μέσα από τα τραγούδια προσπαθούμε να απομακρύνουμε ό,τι άσχημο και καταθλιπτικό υπάρχει γύρω μας. Επιδιώκουμε να ανέβουμε λίγο ψηλότερα και παράλληλα να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. 
Τα τραγούδια έχουν τη δύναμη να μας συμπαραστέκονται στα πιο σύνθετα και περίεργα γεγονότα της ζωής μας και είναι σύντροφος μας, στις πιο καθημερινές στιγμές μας.
Αγάπη μας το ραδιόφωνο, στόχος μας η έγκυρη ενημέρωση και η σωστή ψυχαγωγία. 
Αυτά είναι τα εφόδιά μας σε ένα κόσμο πολυσύνθετο. 
Επιθυμία μας είναι να μοιραστούμε με συνανθρώπους, τα συναισθήματα μας.
Σύνθημά μας : "Το Ελληνικό Ραδιόφωνο", επειδή οι Έλληνες είμαστε λαός που αγαπάει το ραδιόφωνο και την σωστή επικοινωνία.