Ποιοί είμαστε

who we are

Το Ράδιο Βερόνικα επανέρχεται δυναμικά σήμερα ως μουσικός σταθμός στο διαδίκτυο πλέον, ευελπιστώντας να καταφέρει να κερδίσει ξανά την προτίμησή σας. Φιλοδοξία, όραμα και στόχος των ανθρώπων του είναι η διάδοση και η διατήρηση του καλού ελληνικού τραγουδιού εκεί που του αξίζει : στην κορυφή των προτιμήσεων των ακροατών του και στην ανάδειξη των γνήσιων, αληθινών και ποιοτικών προσπαθειών των Ελλήνων δημιουργών.

Ακολουθώντας τα εκσυγχρονιστικά κελεύσματα των καιρών, αλλά πάντα πιστό στις αξιακές του αρχές για καλό και  ποιοτικό ελληνικό τραγούδι χρησιμοποιεί πλέον το διαδίκτυο ως  φορέα μετάδοσης καθώς άφησε πίσω του την επίγεια συχνότητα των «ερτζιανών» στους 97.8MHz και στον έγκριτο ειδησεογραφικό σταθμό REAL FM.  Πλέον,  μπορείτε να απολαμβάνετε τις εκπομπές του συντονιζόμενοι εδώ μέσα από κάθε είδους φορητή συσκευή, όπως smartphone και tablet αλλά βέβαια και σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές προσθέτοντας το ραδιοφωνικό του link στα «αγαπημένα» του browser που χρησιμοποιείτε.

Με όραμα την διασπορά του καλού ελληνικού τραγουδιού και στο πλέον απομακρυσμένο σημείο, το Radio Veronica θέλει και μπορεί να προσφέρει την διάδοση και ανάδειξη όλων εκείνων των καλλιτεχνικών δημιουργιών και προσπαθειών που διέπονται από υψηλής αισθητικής και αξίας πολιτιστικά στοιχεία και κριτήρια. Το ήθος, η ποιότητα και ο σεβασμός που περιβάλλει το σύνολο των εκπομπών και των συνεργατών του στην μακρόχρονη παρουσία του στα ερτζιανά δρώμενα, αποτελούν το ισχυρότερο εχέγγυο και την υψηλότερη  παρακαταθήκη για εξίσου πετυχημένη πορεία στην επανεμφάνισή του στα καλλιτεχνικά πράγματα μέσα από τον διαδικτυακό, πλέον, αέρα.  

SHARE THIS POST TO SOCIAL :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

eighteen − four =

created by Infopush