οι εκπομπές μας

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές του Web Ράδιο Βερόνικα είναι επιλεγμένες και σχεδιασμένες με χαρά, αγάπη και ανιδιοτέλεια προς το καλό ελληνικό τραγούδι, με βάση την διαχρονικότητα την αξία και την ποιότητά του. Δεν έχουν κανενός είδος «συντηρητικό» ακριβώς γιατί δεν περιέχουν τραγούδια και μουσικές με ημερομηνία λήξης και μαζί με τα υπόλοιπα μουσικά θέματα στη ροή του προγράμματος, σχηματίζουν έναν μουσικό γαλαξία με γούστο, σεβασμό και ποιότητα.

Η καθημερινή μουσική ροή του Web Ράδιο Βερόνικα αποτελείται, κυρίως, από μια σειρά ελληνικών τραγουδιών που έχουν επιλεγεί με κριτήρια ποιότητας, διαχρονικότητας, δημιουργικής αξίας και ευρύτερου καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε εβδομαδιαία βάση, οι έμπειροι και καταρτισμένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε, αναπτύσσουν εκπομπές με θεματικά μουσικά κριτήρια και αντίστοιχο μουσικό ύφος.

Επιπλέον, αυτή την εποχή ανασχεδιάζουμε μια σειρά εκπομπών μουσικής και λόγου που θα εμπλουτίσουν το ραδιοφωνικό μας πρόγραμμα σε μια συστηματική βάση με αναφορές σε μουσικά πολιτιστικά, καλλιτεχνικά, φιλολογικά και γενικά κριτήρια υψηλής αισθητικής πνεύματος και αξιών. Το Web Ράδιο Βερόνικα φιλοδοξεί  να γίνει μια νησίδα αναδείξεως της ποιότητας που διέπει τις πολιτιστικές μας δραστηριότητες καθώς και ένα βήμα για την ανάδειξη όλων εκείνων των προσπαθειών που η εποχικότητα και ο μικρός καταναλωτικός βίος διάφορων καινοτόμων ακουστικών γεννιούνται γύρω τους σαν αγριοζιζάνια αποκρύπτοντας την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εκπομπές μας:

Δευτέρα & Σάββατο, 13:00-14:00 & Σάββατο 18:00-19:00 το “Web Ράδιο Βερόνικα” «βλέπει» αγαπημένα, κλασσικά και καινούργια, ελληνικά τραγούδια Με ΜΙΑ. .. άλλη ματιά. 

Ο Θανάσης Κρεμασμένος επιλέγει σύγχρονες προσεγγίσεις κλασικών ελληνικών τραγουδιών αλλά και καινούργιων τραγουδιών που αντλούν την εμπιστοσύνη τους από το παρελθόν της ελληνικής μουσικής.

Ακούμε Κρεμασμένο κάθε:

Σάββατο 13: 00-14: 00, 18: 00-19: 00 και Δευτέρα 12: 00-13: 00

Με την αρμύρα της θάλασσας και με το πλοίο της εκπομπής  « Από το λιμάνι σε λιμάνι», κάθε Κυριακή μεσημέρι 13: 00-14: 00 από το φιλόξενο λιμάνι του « Web Ραδιο Βερόνικα»  με  καπετάνιο τον  Γιάννη Μπαρού, για  τις θαλάσσιες θάλασσες της καλού νησιώτικου τραγουδιού.    

Σε μια εποχή που η γνώση, η ανάδειξη και η διατήρηση της παράδοσης είναι απαραίτητες περισσότερο από ποτέ, η εκπομπή φέρνει στον ακροατή την αύρα της θάλασσας, τις γλυκές μελωδίες από τα βιολιά και τις λαούτιες καθώς και την ευχαρίστηση, τη ζωντάνια και τη φωτεινότητα τα νησιά της χώρας μας. Χοροί, τραγούδια, μουσικές, ήθη και χειμωνιάτικα από τα νησιά μας, σμίγουν με αρμονικά και δεμένα χέρι-χέρι με το χορό της παράδοσης του καλού νησιώτικου τραγουδιού.

Ταξιδεύουμε μαζί

Κάθε Κυριακή 13: 00-14: 00

Με το ερχομό της άνοιξης, ο Θοδωρής Κοτονιάς , ανοίγει Το παράθυρο του και μας περιγράφει τον Κόσμο όπως τον βλέπει, με τη δική του ξεχωριστή, σκωπτική, δημιουργική και αισιόδοξη ματιά.

Ο
δημιουργός και ερμηνευτής πολλών μεγάλων επιτυχιών όπως:

Η Άρωμα, Η Άνοιξη, Ο Ναυαγός,
Ο Ποταμός, Η Μάνα Γη και
η μεγάλη επιτυχία του Τα κλειδιά , έρχεται στο Ράδιο Βερόνικα κάθε Κυριακή 12: 00-13: 00 και κάθε Τετάρτη 19:00 -20: 00.

 

Ταξιδεύουμε μαζί του

Κάθε Κυριακή 12: 00-13: 00 και Τετάρτη 19: 00-20: 00

 

 

ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάνε πάνω από 35 χρόνια όταν μπήκα για πρώτη φορά στο studio του KRITI FM στα Χανιά και με μάγεψαν τα φωτάκια από τα μηχανήματα και τα πολύχρωμα κουμπάκια της τεράστιας κονσόλας. Έμεινα έκθαμβη από την τεράστια δισκοθήκη – αμέτρητα βινύλια …

Η εκπομπή μου ήταν νυχτερινή και απορούσα πώς η φωνή μου και οι επιλογές των τραγουδιών έφταναν τόσο μακριά, ως την Αθήνα…

Κι ύστερα ήρθα στην Αθήνα για να δουλέψω ως κοινωνική λειτουργός και ψυχοθεραπεύτρια

Το ραδιόφωνο ήταν η μεγάλη μου αγάπη και το ΡΑΔΙΟ ΒEΡONIKA ήταν η συντροφιά μου στις νύχτες μου. Ήθελα τόσο πολύ να κάνω εκπομπή σε αυτόν τον σταθμό …Τον σταθμό της καρδιάς μου .

Η ζωή με πήγε και με έφερε σε πολλούς ιντερνετικούς σταθμούς. Η εκπομπή μου , πάντα με τον ίδιο τίτλο , «Νυχτώνει στη Μεγάλη Πολιτεία», με αφιερώματα σε σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς και εποχές, πάντα με ό,τι εγώ αγαπώ να ακούω. Τίποτα περιττό, τίποτε άσχημο.

Και τώρα, βρίσκομαι εδώ , στο Ράδιο ΒEΡONIKA του σήμερα, με την ίδια αγάπη , το ίδιο μεράκι και την ίδια λαχτάρα , να ταξιδέψω μαζί σας στη μουσική που αγαπώ.

Κάθε Τετάρτη, από τις 20.00 ως τις 22.00 η εκπομπή ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα είναι εδώ , στις συχνότητες του σταθμού της καρδιάς μου και θα σας περιμένω με χαρά και λαχτάρα. Z.Δ.

ΆΡΩΜΑ ΑΠΟ ΛΑΪΚΑ
Με τον Στέλιο Τζανετή

Ο Στέλιος Τζανετής είναι επαγγελματίας μουσικός και έχει εργαστεί για πολλά χρόνια δίπλα σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Γράφει επίσης στίχους και μουσική και ήδη κυκλοφορούν με επιτυχία κάποια δικά του τραγούδια.

Ως πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό δέχτηκε να ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο και παρουσιάζει αφιερώματα στην εκπομπή του η οποία ήδη έχει κερδίσει την προτίμηση των ακροατών μας.

Ακούστε:

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 21:00-22:00

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
Γεωργία & Σοφιάννα

Ιδανικό ντουέτο στη συνεργασία τους αφού η μία συμπληρώνει την άλλη.

Η Γεωργία με την πείρα της και με διαρκή ενημέρωση σε ό,τι αφορά στο ελληνικό τραγούδι, συμπληρώνει τις γνώσεις της Σοφιάννας η οποία είναι νέα και πολυτάλαντη.

Η Γεωργία εκτός των πανεπιστημιακών σπουδών, ασχολήθηκε και ως μουσικός.

Η Σοφιάννα, φοιτήτρια του Ε.Μ.Π. μεγάλωσε με ντέφια και τουμπελέκια ενώ παίζει βιολί από την ηλικία των 10 ετών. Πρόσφατα στρέφει το ενδιαφέρον της και στο μπουζούκι. 

Η Γεωργία και η Σοφιάννα αγαπούν το ρεμπέτικο, το παραδοσιακό, το έντεχνο και γενικά το καλό ελληνικό τραγούδι.

Από κοινού επιλέγουν και μας παρουσιάζουν εκπομπές με ευρηματική και διαφορετική κάθε φορά θεματολογία.

Ακούστε:

Κάθε Πέμπτη & Κυριακή 19:00-20:00

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ
Μωυσής Ασσέρ

Ο Μωυσής έχει σπουδάσει μαθηματικός αλλά πολύ γρήγορα τον κέρδισε η μουσική.

Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που έχουν στηρίξει τους νέους καλλιτέχνες, αναλαμβάνοντας την παραγωγή και κυκλοφορία νέων συλλογών ποιημάτων και τραγουδιών, μέσω της εκδοτικής & δισκογραφικής εταιρείας του.

Διαθέτει πολλές γνώσεις σχετικά με όσα συμβαίνουν στην ελληνική μουσική σκηνή αλλά και στην διεθνή.

Μουσικός και ο ίδιος, έχει γράψει και έχει εκδώσει και δικά του τραγούδια.

 Ακούστε: 

Κάθε Παρασκευή από τις 18:00

"Ο ιστορικός ραδιοσταθμός "Ράδιο Βερόνικα" με την πολύχρονη ραδιοφωνική ιστορία του είναι σήμερα ένα σύγχρονο ελληνικό ραδιόφωνο και κινείται μέσα στα πλαίσια που ορίζει η εποχή μας. Επέστρεψε μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Το αγαπημένο μας "Ράδιο Βερόνικα" βρίσκεται στον αέρα του Internet από 26/6/2018!"

created by Infopush